Leren en werken in de zorg

Heb jij een MBO 3-opleiding én werkervaring, maar niet in de zorg? Maak dan nu de overstap naar een betaalde verkorte opleiding tot Verzorgende, inclusief baangarantie!


Unieke kans voor zij-instromers in de zorg

Draag jij onze zorg een warm hart toe? Voel jij je verbonden met onze ouderen? Heb jij ook het gevoel dat je dáár zou willen werken waar je juist nu heel hard nodig bent? Dan is de ouderenzorg echt iets voor jou. Ook als je geen ervaring in de zorg hebt, zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om in deze tijden en in de toekomst het verschil te maken.

Per 1 december 2020 zijn er leerwerkplekken in de ouderenzorg beschikbaar, speciaal voor zij-instromers. Heb jij een MBO 3-opleiding én werkervaring, maar niet in de zorg? Maak dan nu de overstap met een betaalde verkorte opleiding tot Verzorgende, inclusief baangarantie!

Wil jij in 18 maanden met een combinatie van werken en leren opgeleid worden tot Verzorgende IG (MBO niveau 3) in de regio Drechtsteden bij één van de negen samenwerkende zorgorganisaties? Klik dan hier voor de vacature met meer informatie.

Vacature
Leren en werken

Digitale informatie bijeenkomsten

Wil jij meer weten over het leerwerktraject voor je gaat solliciteren. Meld je dan aan voor een van de 2 digitale informatiebijeenkomsten. Hier vertellen wij alles over het opleidingstraject en kun jij je vragen stellen. Kan je niet tijdens de bijeenkomsten en heb je toch vragen, neem dan contact met ons op.

Bijeenkomst 27 augustus; 15:00 - 17:00 - inschrijftermijn verlopen

Bijeenkomst 2 september; 19:30 - 21:30

Leren in de zorg

Verzorgende IG

Wil jij weten wat het werk inhoud? Dit zie je in deze video van een Limburgse collega.


Deelnemende organisaties